Wij willen onze passie delen. Daarom bieden we graag workshops aan:

eigen gegeven workshops in combinatie met deze van externe creatievelingen.

Heb je een vraag over één van onze workshops? Wil je zelf graag een workshop geven? Ben je op zoek naar een workshop, maar kan je hem niet vinden?

Review

Marie

★★★★★

Super leuke las workshop. Goed gegeven in een leuke omgeving. Zeker een aanrader.

Ellen

★★★★★

Met absoluut nul ervaring nam ik deel aan deze workshop. De ruimte is een absoluut pareltje. Wat de workshop echt onderscheidde, was de lesgever. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat hij niet alleen een meester in zijn vak was, maar ook een geduldige en toegewijde leraar. Hij nam de tijd om de basisprincipes uit te leggen, beantwoordde geduldig elke vraag en moedigde ons aan om hands-on ervaring op te doen. In het begin was ik wat bang voor de apparatuur. Echter, dankzij de geduldige begeleiding van de lesgever voelde ik me al snel op mijn gemak. Hij gaf niet alleen duidelijke instructies, maar observeerde ook zorgvuldig onze technieken en bood opbouwende feedback. Dit creëerde een omgeving waarin het leren van fouten net zo waardevol was als het behalen van successen. Kortom, deze lasworkshop bood niet alleen een fantastische introductie tot de kunst van het lassen, maar het deed dat in een omgeving die zowel inspirerend als leerzaam was. Het is heel erg laagdrempelig en ik zou deze workshop absoluut aanbevelen aan iedereen die interesse heeft. Je gaat ook naar huis met een zelfgemaakt werkstukje. Ik kom zeker nog eens terug voor een workshop!

Tips

Bij de feedback aan anderen kan je al een deel lezen over mijn ervaring. Ik vond het echt een hele fijne avond. Ik kijk uit naar de workshops voor volgend jaar waarin er mogelijks een tafeltje wordt gemaakt. Ik hou jullie werk en workshops zeker in de gaten en ga af en toe eens binnenspringen. Nog eens bedankt.

Frederik

★★★★★

Geweldige eerste kennismaken met lassen. Gunter legt alles uit wat je moet weten vanuit zijn eigen ervaring en passie voor het vak. Niet te veel in detail maar praktische tips om thuis zelf aan de slag te kunnen gaan. Na een leuke en leerrijke avond naar huis gegaan met 2 zelfgemaakte gadgets.

Joske

★★★★★

Het was een heel leuke en praktische workshop. Gunter is zo attent en bezig met zijn ‘leerlingen’. Een aanrader!!

Gilles

★★★★

Een zeer leuke kennismaking met het lassen en leuke inzichten in hoe dit in het dagelijks leven toegepast wordt, zoals bijvoorbeeld bij meubelontwerp